Nyomtatás

Megjelent a MICE - itiner!

686

Legfrissebb lapszámunkban körbejártuk az üzleti utazó igényeit különböző helyszíneken, szállodákban, éttermekben, rendezvényeken, és utazás közben. Sőt! Foglalkozunk a  jövő üzleti utazási trendjeivel és az üzleti világ környezettudatosságával is. 

A turisztikai szakmában sokak szerint a hivatásturizmus kitörési pont lehet hazánk számára. A kongresszusi, üzleti vendégek költési hajlandósága magas, igénylik a színvonalas programokat, szívesen szórakoznak, ennek köszönhetően a szállodán túl a városban működő vállalkozások számára is jelentős bevételt generálnak. 

Önvezető autók, mesterséges intelligenciára (MI) épülő concierge-ek, repülőtéri arcfelismerő rendszerek és átjárható adatok – az üzleti utazás jövője nem feltétlenül sci-fi, de alaposan meghatározza a világ politikai és gazdasági stabilitása.

Ha az év utolsó előtti Pont itt magazinjába belelapoz, találhat cateringes körképet, olvashat a külső helyszínes tréning- és rendezvénypiacról vagy zöldtudatos hivatásturizmusról, valamint kettőspont rovatunkban megismerkedhet két rendezvényszakmában igencsak kiemelkedőt alkotó szakember gondolataival: Ganczer Gáborral és Rókusfalvy Gáborral is beszélgettünk.

Jó olvasást kívánunk! Amennyiben még nincs előfizetése, ide kattintva tudja pótolni!

Forrás: http://turizmusonline.hu

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek