Nyomtatás

KidExpo Budapest, 2019. november 22-24.

728

Az ország legnagyobb kisgyerekes szülőknek szóló rendezvényén testközelből is szemügyre vehetitek, sőt ki is próbálhatjátok a reklámokból már jól ismert játékújdonságokat. Gyertek és melegítsetek be a karácsonyi szezonra! A család egyetlen tagja sem fog unatkozni, a közel száz izgalmas programelem és foglalkozás közül mindenki megtalálja a kedvére valót.

Egy teljes hétvégére a gyerekeké a Sportaréna - Az egészségtudatosság, a kultúra és tehetséggondozás is fontos szerepet kap az ősz legnagyobb családi rendezvényén, a KidExpon, ahol a karácsonyi szezon slágerjátékai is kipróbálhatók. november 22-24 -én ismét óriási szórakoztató központtá alakul át a Budapest Sportaréna,...ahol közel száz ingyenes program várja a látogatókat. A belépés 12 éves korig ingyenes!

Időpont: 2019. november 22-24.
Helyszín: Budapest Sportaréna
További információk: kidexpo.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek