Nyomtatás

Ezeket az év végi programokat ajánlja a BFTK

757

A főváros hivatalos turisztikai szervezete, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ csokorba gyűjtötte az eddig nyilvánosságra hozott karácsonyi, valamint a szilveszteri programokat. A BFTK partnereivel szoros együttműködésben hosszú ideje azért dolgozik, hogy Budapest egyedülálló szépségét és pezsgő kulturális életét minél többen megismerjék, és minél többen ellátogassanak a fővárosba.

Céljuk, hogy ezekkel a listákkal is segítsék partnereiket a Budapestre érkező turisták igényeinek, teljesebb körű kiszolgálásában.

A budapesti karácsonyi vásárok listája: magyarul és angolul.

A budapesti szilveszteri programok listája, a teljesség igénye nélkül: magyarul és angolul.

A BFTK ezenkívül felhívja a partberek figyelmét arra is, hogy budapestinfo.hu  weboldalán – külön aloldalon összegyűjtve, letölthető formában – közzéteszi szakmai támogató anyagait Budapest turizmusáról.

Budapest aktuális programjairól a BFTK többnyelvű budapestinfo.hu weboldalán, illetve angolul a Visit Budapest, magyarul a Látogass Budapestre Facebook-oldalakon találhatnak friss tartalmakat.

Turizmus.com 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek