Nyomtatás

Flash Award: új díj a rendezvényszakma szereplőinek

846

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége alapos előkészítést követően új szakmai díjat indít útjára Flash Award néven.

A Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége által bevezetett megújított díjazási rendszer célja, hogy a rendezvényszakmát komplexen bemutassa és ezáltal hiánypótló elismerésként kerüljön fel az ország kreatív szakmai díjainak palettájára. A verseny során mind a szervezői, mind a szolgáltatói szektor bemutatkozhat, emellett cél az edukációs üzenet átadása, és hogy kreatív energiák szabaduljanak fel a rendezvényszakmában.

A versenyre saját arculat, logo, weboldal is készült, a flashaward.hu oldalon minden fontos információ megtalálható.

Flash - egy díj, mely független és a minőséget képviseli

A 2020-ban megrendezésre kerülő versenyre a jelentkezők összesen 6különböző kategóriában adhatnak le pályázatot, melyeket elismert szakmai zsűri bírál el.

A versenyen a rendezvényszervező és szolgáltató cégek szakemberei, mutathatják meg legflashebb, legjobb munkáikat. Meghirdetett kategóriáink az Éveseménye, az Év rendezvényhelyszíne, az Év catering szolgáltatása, az Év stand/ event design kivitelezése, az Év technikai szolgáltatása, az Év nem technikai szolgáltatása.

A fent említett díjak mellett a különdíj kategóriák között Flashback néven átemelődött a MaReSz eddig is létező életműdíja, a MaReSz díj, mely felterjesztéses alapon ítélhető oda példamutató, rendezvényszervező szakmáért folytatott kiemelkedő munkásságért. Újdonságként bekerült az előremutató megoldásokat, ötleteket támogató Fresh - Innovációs Különdíj.

flashA díjat bemutató workshop az Andrássy Hotel & Residences szállodában
A verseny tisztaságának érdekében, a pályázatok elbírálását egy független szakmai zsűri végzi, komplex és átfogó szempontok alapján. A pályázatok értékelésénél figyelembe veszik - kategóriánként eltérő mértékben - a kreativitást, a kommunikációs célok megvalósulását, a kivitelezést, a rendezvény komplexitását.

Jelentkezés és zsűrizés

A pályázatok elbírálása két szakaszban zajlik, az első forduló során online zsűri választja ki a shortlistes anyagokat, majd a második körben személyes megbeszélés alapján történik a győztesek kiválasztása.

A nevezési lehetőség mindenki számára nyitott, bárki, bármely kategóriában bármennyi rendezvény fókuszú projekttel benevezhet a versenybe. A pályázat 2020. február elején nyílik meg.

A Magyarországi Rendezvényszervezők – és szolgáltatók Szövetsége örömmel várja minden pályázó anyagát a meghirdetett kategóriákban!

A határidők a következők:

2020. február 10. Megnyílik a pályázat
2020. március 31. Pályázat leadási határideje
2020. április 15-27. Zsűrizési időszak
2020. április 29. Shortlist kihirdetése
2020. május/június Díjátadó ünnepség

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek