Nyomtatás

Megújult a zalakarosi Fürdő Hotel

622

Több mint 100 millió forintos pályázati forrással és 60 millió forintos önkormányzati hozzájárulással újították fel fel Zalakaroson az önkormányzat tulajdonában lévő Fürdő Hotelt. A 22 szobás, 55 férőhelyes hotel felújítása keretében újrafestették a homlokzatot és a belső tereket, átalakították a vizesblokkokat és kicserélték az előterek burkolatait.

Megújultak a szobák, ahol nemcsak a padlót, de a bútorokat is újra cserélték, illetve modernizálták a hotel konyháját is. A parkolót akadálymentessé tették, és napelemes töltőt is beüzemeltek.

Cziráki László, a a háromcsillagos szállodát üzemeltető Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója jelezte, az idei beruházások – mint a már felújított gyógycentrum és a készülő új szaunavilág – révén a fürdő mostani éve a megújulás jegyében telik.

A tavaly elfogadott, hétéves fejlesztési terveik megvalósítását folytatva a jövő évben ifjúsági szálló és autós kemping kialakítását tervezik Zalakaroson.

Forrás: turizmus.com

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek