Nyomtatás

Budapest Boat Show, 2019. február 21-24.

1186

boatshowA 2019-es Budapest Boat Show-n közel 40 kiállító 95 hajója már biztosan bemutatásra kerül az eddig lefoglalt 4.500 négyzetméteren. Mindez a megszokott módon számos nagyközönség és szakmai beszélgetéssel, bemutatóval és programmal kiegészülve. Ráadásul a Budapest Boat Show új társrendezvénnyel, az Utazás kiállítással együtt várja az érdeklődőket, akik belépőjegyükkel mindkét rendezvényt látogathatják.

Lepje meg magát és szeretteit a Budapest Boat Show semmi máshoz nem hasonlítható hangulatával az ünnepekre, és találkozzunk február 21-24 között a Hungexpo-n!

Csatlakozzon a közel 40 kiállító céghez, akik már a két pavilonos terület közel kétharmadát lefoglalták! A kiállításra jelenleg 70 vitorlás, motoros és elektromos hajó bemutatását jelezték partnereink, olyan márkákkal, mint a Bayliner, Bavaria, Beneteau, Cobalt, Crownline, Flaar, Glastron, Hanse, Jeanneau, Regal, Saver, Stickl, Style Yacht, Suncamper vagy Quicksilver. De itt mutatkozik be hazánkban először az elektromos Greenline a Bavaria standján, a Hanse Sealine/Fjord motoros jachtja és a Hungexpo - Hungarian Silence is.

Amennyiben új fejlesztésű hajója vagy hajózáshoz kapcsolódó teméke, szolgáltatása van, figyelmébe ajánljuk a Budapest Boat Show 2019 - Újdonság Pályázatot, melynek kiírását ITT érheti el.

Időpont: 2019. február 21-24.
Helyszín: HUNGEXPO, Budapesti Vásárközpont
Információ: www.boatshow.hu

(Rendezvény Világ)

 

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek