Nyomtatás

Torkos Csütörtök – Az idén március 7-én lesz, ha a vendéglősök is úgy akarják

1511

kaja1Az egyházi naptár alapján az idén március 6-ára esik hamvazószerda, így a 2006-os indítás óta kialakult hagyomány szerint március 7-e lenne a Torkos Csütörtök akció időpontja. Mivel központi szervezés nem volt, a balatoni régióban az elmúlt két évben a Balatontipp.hu szervezte a programot. Akkori felhívásunkra 2017-ben 18, 2018-ban 33vendéglátóhely kapcsolódott az akcióhoz a régióból, és fogadta jelentős kedvezményekkel a vendégeit. 

Az akcióba azok az üzletek kapcsolódhatnak be, amelyek vállalják, hogy 2019. március 7-én a teljes nyitva tartási idejük alatt minimum egyharmados (33 százalékos) kedvezményt biztosítanak legalább az ételek árából. Amennyiben az üzlet az ebédeltetést kivonná az akcióból, akkor legkésőbb 15 órától a zárásig minimum 50% kedvezményt kell biztosítania legalább az ételek árából.

Forrás és további információ: balatonitipp.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek