Nyomtatás

Kutatók Éjszakája - 2018. szeptember 29.

885

kutatokAz idei évben új kötösbe bújik a Kutatók Éjszakája! Az ország 50 városában, több száz helyszínen válogathatnak majd kicsik és nagyok az inspiráló programok közül.  Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt.

 Az esemény célja: népszerűsíteni a természettudományokat, megmutatni, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.

Időpont: 2018. szeptember 29.
Helyszín: országos
Információ: kutatokejszakaja.eu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek