Nyomtatás

Eljött az idő a Városmajori Szabadtéri Színpad korszerűsítésére

661

szinpad varosmajosPályázatot írt ki a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes felújítására a XII. kerületi Önkormányzat és a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. A fővárosi tulajdonba tartozó Városmajori Szabadtéri Színpad több mint 60 előadást, koncertet és bemutatót kínál nyaranta. Korszerű technikai megújítására építészek, tervezők pályázhatnak.

Bán Teodóra, a Szabad Tér Színház Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója az M5 csatorna kulturális híradójában elmondta: sok szempontot kell figyelembe venni, mert ami a nézőtéren látható, az csak egy bizonyos része annak, amit egy színháznak tudnia kell. A színházban díszleteknek kell helyet biztosítani, műszaki és művészeti személyzet van, akiknek öltözők kellenek – sorolta. A városmajori helyszínen az 1950-es évektől működik nyári színház, de az elmúlt évtizedekben csak kisebb felújításokat tudtak megvalósítani. Nemcsak a nézőtér, de a színház jelenlegi fény- és hangtechnikai felszereltsége sem tudja már kiszolgálni a mai előadások korszerű igényeit.

(Rendezvény Világ - turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek