Nyomtatás

Koronázási Szertartásjáték, 2018. augusztus 18-19.

962

koronazas andrasIdén az Árpád-ház egyik legismertebb, leghosszabb ideig uralkodó királya, az Aranybullát megfogalmazó II. András koronázási szertartását és életét viszi színre Szikora János rendező Székesfehérváron. Az egykori koronázótemplom helyén felépített grandiózus szabadtéri színpadon augusztus 18-19-én mutatják be a Koronázási szertartásjátékot.

 

Az előadásokat két alkalommal, 2018. augusztus 18-án és 19-én 21.00 órától láthatja a közönség Székesfehérváron, a Nemzeti Emlékhelyen.

Augusztus 4-ig szombat esténként a történelmi óriásbábok végigvonulnak a Fő utcán. A nyitó programon a Vörösmarty Színháztól indult a menet, melyben Szent István, hitvese, Boldog Gizella és gyermekük, Imre herceg képviselte az 19 tagú óriásbábcsaládot. 

A Koronázási Szertartásjátékra már lehet jegyet vásárolni. Online jegyvásárlásra a www.koronazas.hu oldalon keresztül van lehetőség, Székesfehérváron személyesen a Vörösmarty Színház Jegyirodájában, a Városház téri jegyárusító pavilonban és a Tourinform irodában (Hiemer-ház) válthatóak belépők.

Időpont:  2018. augusztus 18-19.
Helyszín:  Székesfehérvár
Információ:  www.szekesfehervar.hu

(Rendezvény Világ)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek