Nyomtatás

Ha stílusos étkezés, akkor irány Győr!

909

etteremGyőrben  augusztus 18-19-én érdemes lesz éhesnek lenni. A SVÉT, vagyis a Stlíusos Vidéki Éttermiség védnökségével megvalósuló rendezvényre már megkezdődött az előregisztráció. A Stílusos ART Pikniket a Rába két ága között található Radó-szigetre álmodták meg a szervezők.

A helyszín közvetlenül a Rába torkolata előtt, Belváros, Újváros és Sziget városrészek között helyezkedik el. A műemléki környezetben fekvő terület kedvelt sétáló és pihenőhely. A szigeten található Győr egyik legszebb parkja, és történelmi emlékhelyekre is bukkanhatnak az erre látogatók.

A helyszín tehát tökéletes választás a rendezvényre, amely Győr Város Önkormányzata támogatásával, a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum és a Food Boom Győr szervezésével, a Stílusos Vidéki Éttermiség ajánlásával valósul meg. Változatos ételek, szemet gyönyörködtető kreációk várják az éhes látogatókat, ami pedig egészen biztos: a szívből jövő vidéki vendéglátás és a regionális gasztronómiai értékek kombinációjából csak valami igazán nagyszerű sülhet ki! Ha ez nem lenne elég, az alkalom megkívánja a művészeti alkotásokat és a muzsikát is. Ezekkel sem fukarkodnak tehát majd a szervezők.

A Stílusos ART Piknik megnyitóját augusztus 17.én tartják a La Maréda étteremben, ahol a résztvevők exkluzív környezetben kóstolhatnak bele a rendezvény részleteibe.

Minden nap friss infók ► www.facebook.com/artpiknik
Online regisztráció ► regisztracio.svet.hu
Weboldal ► www.artpiknik.hu 
E-mail  ►  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
(forrás: Vendég)
 
 
 
 
 
 
://turizmusonline.hu/gasztro/cikk/ha_stilusos_etkezes__akkor_irany_gyor')">
Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek