Nyomtatás

Adószakmai konzultációs kávézás szerdánként

1247

coffeeA budapesti FLOW kávézóban várja „adószakmai konzultációs kávézásra” az utazási irodák munkatársait a nyár folyamán szerdánként Antalóczy Györgyné könyvvizsgáló, adószakértő. szakember arról tájékoztatta lapunkat, hogy a nyár végéig minden szerdán 10. és 15. óra között várja az érdeklődő utazásszervezők és –közvetítők képviselőit

Az Andrássy út 66. szám alatt található FLOW kávézóban adószakmai konzultációval összekötött tanácsadói fogadóórájára. Az érdeklődők a fiatalos stílusú, tágas, levegős, belső árnyékos terasszal is rendelkező helyen egy finom kávé mellett kötetlenül beszélgethetnek az adószakértővel aktuális szakmai kérdésekről, problémákról.

A konzultáció keretében egyebek között olyan kérdésekre ad választ Antalóczy Györgyné, mint például mi tekintendő utazási csomagnak, milyen áfakulcsot kell alkalmazni együttes szolgáltatások esetén, kinek kell kaució, mi legyen a szerződésekkel, közvetített vagy igénybe vett szolgáltatásokkal, kártérítés vagy kártalanítás, számlázva vagy nem számlázva, a visszaadott részvételi díjnak mi lesz a bizonylata, a cseredíj mennyi lehet, vagy milyen a bizonylata, ha átnevesítenek szolgáltatást, mi a teendő, ha a repjegy nem átírható más névre a csomagban…

Adószakmai konzultáció egy jó kávé mellett

Fotó: FLOW

„El lehet hozni az alkalmazott számlázási mintákat, megnézzük együtt, jó-e, és megvédhető-e a gyakorlatuk egy ellenőrzés esetén, de megbeszélhetünk későbbi adóellenőrzés előtti adózási átvilágítást is. A kérdésekre, remélem, többségében fogok adóellenőrzést-kiálló válaszokat adni” – hangsúlyozta Antalóczy Györgyné, majd hozzátette: „Abban reménykedem, hogy ha néhányan eljönnek, és isznak egy nem megszokott, de nagyon jó kávét, megkóstolják a lencsefasírtot, a tápiókapudingot vagy a vegán palacsintát, talán én is hozzá tudok járulni egy kicsivel a most zajló gasztoforradalomhoz.”

Augusztus elsején az idegenvezetőknek tart speciális konzultációt a szakértő a FLOW kávézóban.

(Rendezvény Világ - turizmus.com)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek