Nyomtatás

314, 2367, 25000+

627

utazasAhogy korábban ígértük, jelentkezünk a 2018-as Utazás Kiállítás bővebb összefoglalójával, amely tartalmazza a rendezvény látogatóinak körében végzett kutatás eredményeit is, amellyel segíteni kívánjuk Önt a sikeres kiállítási részvételben - írta csütörtökön a Hungexpo.

A Hungexpo felidézi, hogy kiállítás nagykövete idén is Kandász Andrea volt, elsőként Ganczer Gábort, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatóját szólította színpadra. A megnyitón beszédet mondott külföldi díszvendégünk – a Marokkói Királyság – turisztikai minisztere, Mohammed Sajid, továbbá belföldi díszvendégünk – Hévíz - polgármestere Papp Gábor, valamint dr. Princzinger Péter, a Magyar Turisztikai Szövegség elnöke is. A megnyitó zárásaként a tavalyi év belföldi díszvendége, Győr város képviselője átadta a stafétabotot Hévíznek.

Szintén megemlítik a szakmai konferenciákat, melyek a hazai és nemzetközi turizmus legfrissebb trendjeit, az ágazatot sújtó munkaerőhiányt, az online turizmus tapasztalatait, az iparágban működő startupok tevékenységét vitatták meg. Hozzáteszik, hogy külön szekcióban foglalkoztak a gasztro- és borturizmussal, az LMBTQ közösség utazási szokásaival, valamint az e célcsoportban rejlő turisztikai potenciállal.

A Magyar Utazási Irodák Szövetségével együttműködésben bővült a kiállításon résztvevő utazási irodák száma és nőtt az utazási kínálat is. A szervezők szerint mindez köszönhető egyrészt a kedvezményes együttes megjelenési lehetőségnek, valamint a MUISZ-szigeten történő értékesítési gyakorlat bevezetésének.

Az A pavilonban kaptak helyet a kemping és karaván témában kiállító partnereink is. Az Aktív Magyarország standon a látogatók kipróbálhatták például a falmászást és az evezést is.Idén a kiállítás adott otthont a népszerű 6. Járatlan Utakon Fesztiválnak, amelynek keretében 22 előadást halhattak a látogatók ismert bloggerekkel az utazás minden spektrumát felölelő kalandos úti élményeikről, valamint a közönség praktikus utazási tippeket is kapott az előadóktól. A Futó- és Bringaexpón is számos izgalmas programon vehettek részt a vendégeink, akik a hideg ellenére is ellátogattak a 41. Utazás kiállításra.

A kiállítás számokban

Több, mint 25 ezer látogató
314 kiállító
23 ország
Több mint 25 000 m2
2367 szakmai látogató
498 regisztrált újságíró

2015-ben mintegy 40 ezer, 2016-ban több mint 35 ezer, 2017-ben bő 30 ezer látogatót regisztráltak az Utazáson.

(Rendezvény Világ - Turizmus Online)

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek