Nyomtatás

Irányítsa díszvilágítását egyetlen kattintással!

571

silc5A Blachere Illuminaton legújabb fejlesztése a SiLC® rendszer (Smart Illumination Control), amely egyszerre ad választ az energiatakarékosságra és az egyedi, testreszabott, animált fénydekoráció létrehozása kapcsán felmerülő igényekre. Az új rendszernek köszönhetően mostantól egy okostelefon-alkalmazás segítségével kezelhető a díszvilágítás le- és felkapcsolása.

Ugyanezzel az applikációval lehetséges ugyankkor a motívumok programozása , a színek és effektek változása napokra és órákra lebontva. Már nem okozhat tehát gondot a színek és animációk megváltoztatása a fákon.

A Blachere rendszere könnyen kezelhető, külön kapcsolatot nem igényel. Csak le kell tölteni a SiLC® applikációt, és követni az utasításokat az egyéni vezérlés beállításához. Az applikáció használata nagyon egyszerű és kényelmes.

silc4     silc2     silc3     silc1

Létre lehet a testre szabás során utcacsoportokat, kerületeket, tereket, és meg lehet határozni a díszvilágítás fel- és lekapcsolásának időpontját, a működési periódusokat, de akár különleges ünnepnapok is megadhatók. A”kaméleon” opció segítségével ki lehet választani az adott eseménynek/napszaknak megfelelő világítás színét. Végül pedig meg lehet határozni akár az animációk számát is pixelenként az RGB füzérek esetében, így például a fák dekorációja köztereken teljesen egyedivé varázsolható.

Összegezve: a rendszer 3 lehetőséget kínál fel

• a Switch opciót
• a Kaméleon RGB motívumok opciót
• a Kaméleon RGB fényfüzérek opciót


Nézzük, mire képesek az egyes opciók:

Switch opció

Használ Ön Blachere (vagy más) motívumokat a közvilágítási hálózatra rácsatlakoztatva? Egészítse ki SiLC® - Switch rendszerrel a motívumok szerkezetét, és programozza be a világítás időszakát kívánsága szerint! Mindössze csatlakoztatnia kell a kapcsoló dobozt az energiaellátáshoz, és letölteni a SiLC® alkalmazásunkat az okostelefonjára, majd követni az utasításokat.

Kaméleon RGB motívumok opció

Válasszon a speciálisan tervezett Blachere RGB motívumokból. A motívumok telepítése és a SiLC®-rendszer okostelefonra való letöltése után beprogramozhatja a motívumok színét napi vagy heti bontásban. Alakítsa díszvilágítása színét saját elképzelése szerint akár napi frissítéssel!

Kaméleon RGB fényfüzérek opció

Miután a Chameleon SiLC® doboz és az RGB fényfüzérek telepítése megtörtént (maximum 500 pixel dobozonként), töltse le az applikációt, mellyel animációk széles választéka áll máris rendelkezésére (egyszerű és összetett animációk flash effektek, fokozatos színátmenetek). Saját színeket is keverhet akár a felkínált színpalettának köszönhetően!

silc6 blachere

További részletek a Blachere Illumination katalógusában a 190. és 191 oldalon. A katalógus a http://www.blachere-illumination.hu oldalon a Termékek és szolgáltatások >> katalógus igénylés menüpont alatt ingyenesen igényelhető.

Iroda és bemutatóterem

1138 Budapest, Váci út 178.
Duna Pláza, Duna Office 5. emelet
Web: https://www.fenyfuzer.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Mobil: +36 70 389 1475

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek