Nyomtatás

A hajózás áll a miskolci utazás kiállítás fókuszában

478

boatshow2017. március 17-18-án 24. alkalommal kerül megrendezésre Miskolcon a „Menjünk világgá..!” Utazási kiállítás. A rendezvény két díszvendége a HAJÓUTAK – tengeren és folyókon, valamint TOKAJ városa lesz. A korábbi évektől eltérően a külföldi díszvendég cím kiválasztásánál most nem egy országra szavaztak a rendezők, hanem az utóbbi évek egyik legsikeresebb utazási formáját, a hajóutakat választották.

A rendkívüli népszerűségnek örvendő tengeri hajóutak mellett a folyami hajózás is új lehetőségeket, csodákat tartogat az érdeklődők számára. Ezért a Mahart Tours és Mahart Passnave közreműködésével a teljes tengeri és folyami hajózás lehetőségeit szeretnék a látogatók elé tárni.

 
Ki ne hallott volna még a Tisza és Bodrog folyók találkozásánál, a szőlőhegyek lábánál fekvő festői városról, Tokajról? 2017-ben a belföldi díszvendég a „nektárt érlelő hegyek fővárosa” lesz.

A miskolci kiállítás a fővárosi Utazás kiállítást követően egyike a legsikeresebb vidéki rendezvényeknek, ahová 2017-ben is 100 kiállítót és közel 10 ezer látogatót várnak.

 
(Rendezvény Világ -  Turizmus Online)
 
 
 
 

 

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek