Nyomtatás

Nagyot dobhat egy magyar startup a foci-Eb alatt

1152

tippleOlyan alkalmazást indított egy magyar cég, amellyel bármilyen sportesemény kapcsán tippverseny indítható. A startup célja, hogy alternatívát kínáljon baráti társaságoknak, szurkolói vagy vállalati közösségeknek, hogy a kockás papíros vagy exceles tippjátékok átkerülhessenek a digitális világba. Van jobb tesztidőszak, mint a foci EB vagy az olimpia?

A Tiple nem szerencsejáték, éppen ellenkezőleg a szerencsejátékra szakosodott online fogadó-oldalakkal ellentétben teljesen ingyenes és kockázatmentes. Nincs kisbetűs rész, bárki csatlakozhat, és nem a bankkal, hanem egymással játszanak a felhasználók. A regisztráció után néhány kattintással csatlakozni lehet publikus versenyekhez, de ugyanígy létrehozhatók baráti közösségek, szurkolói csoportok vagy céges tippversenyek is.

Az 5 fős startup vezető fejlesztője Pető Ferenc elmondta, hogy a játékot először saját szórakoztatásukra hozták létre barátaival és testvéreivel. Alig pár hónapja merült fel, hogy publikussá és profibbá tegyék az alkalmazást és napról napra százasával nő a regisztrálók száma. Az elmúlt néhány napban számos baráti társaság indított tippversenyt és jelentős azoknak a vállalatoknak száma is, amelyek saját kollégáknak szóló, privát versenyt szerveznek a Tiple felhasználásával. Sőt, sokan az ügyfeleket célzó – publikus - tippelős játékhoz használják a Tiple alkalmazást. A szakember hozzátette, már tervezik a Tiple játékok közzétételét az olimpiai számok kapcsán is - áll a közleményben.

(Forrás: hvg.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek