Nyomtatás

Egy rangos elismerést kapott a Budapest Airport

904

repterbpAz Investors in People Hungary és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara által közösen alapított "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" díjjal jutalmazták a repülőteret üzemeltető céget. Csak a szervezeti kiválóság lehet a tartós üzleti siker eredménye - ez a szemlélete azoknak a magyarországi kis-, közepes-, és nagyvállalkozásoknak, amelyek elsajátítják az eredetileg brit kormányzati programként indult Investors in People (IIP) normáit.

A Budapest Airport 2015-ben szerezte az IIP akkreditált vállalat címet, most pedig egy újabb elismerésben részesült. Az Investors in People Hungary, a PWA (Professional Women's Association) és a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara május 5-én tartott gálavacsoráján az akkreditált szervezetek között díjazták azokat a cégeket, amelyek a legkiválóbb módon alkalmazzák működésük során az IIP ajánlásait. A Budapest Airport a "vezetői gyakorlatok" kategóriában vehette át a "Magyarország Legkiválóbb Vállalatai" nevű elismerést.

 

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek