Nyomtatás

LED-ED 2016 fénydekorációs pályázat

1750

Magyarország városainak, településeinek dekoratív világítási rendszerekkel való díszítése csaknem 20 évvel ezelőtt vette kezdetét. Azóta mind design-ban, mind technológiában nagy fejlődésen ment keresztül ez az iparág. Mára szinte minden településnél felmerül az igény – mind a lakosság, mind az önkormányzati szféra, mind a cégek részéről – környezetük szebbé, dekoratívabbá tételére.

Ez természetesen magával vonja, hogy a legújabb, legenergiatakarékosabb, legfenntarthatóbb vizuális elemekkel legyenek képesek megoldani ezt a feladatot. Ennek elvégzéséhez átgondolt koncepcióra, tervezettségre – látványban és költségben – kivitelezhetőségre és fenntarthatóságra van szükség.

A Blachere Illumination Hungary Kft. egy multikultúrális nemzetközi családi vállalkozás tagjaként megbízhatóan, rugalmasan és teljeskörűen képes hatékony segítséget nyújtani és megoldást találni ügyfelei igényeire. A kreatív, egyedi design megalkotása, az intelligens technológiák és innovációk segíthetik a magyarországi önkormányzatokat, cégeket, magánszemélyeket egyaránt.

A Blachere 40 éves nemzetközi szakmai háttérrel és tapasztalattal illetve világszínvonalú referenciákkal rendelkezik. Termékei prémium minőségűek, költséghatékonyak és fenntarthatóak. Széleskörű alapszortimentjében megtalálhatóak a klasszikus, intelligens, dekoratív, animált elemek is. Energiatakarékos led technológiája 3 minőségben elérhető, köztük a LED+ technológia – mely egyedülálló színhőmérsékletű és legtartósabb használatú – ma a világ legjobb minőségű LED termékét jelenti, melyet csak a Blachere mondhat magáénak.

A LED-ED pályázathoz rendelkezésre álló kedvezmény keretösszege:
nettó 75.000.000 Ft, amelyet a Blachere Illumination Hungary Kft. biztosít.

A pályázat célja:

A Blachere megoldást és élményt akar nyújtani a pályázók számára, hogy környezetüket a lehető legszebben és legköltséghatékonyabban tudják dekorálni az ünnepi alkalmakkor, így a pályázók is hosszútávon élményt tudnak nyújtani a lakosok illetve ügyfeleik részére. Így lehetővé válik a közvetlen külső-, belső környezete egyedi dekorációjának kialakítása vagy bővítése.

Online pályázati katalógus
Online megtekinthető katalógus >>

Pályázati dokumentumok és letöltés:
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS >>

PÁLYÁZATI NYILATKOZAT  >>
PÁLYÁZATI ADATLAP  >>
LED-ED PROFESSZIONÁLIS PÁLYÁZATI KATALÓGUS >>

További információ, segítségnyújtás:
Tel.: + 36 70 389 1475
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

(X)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek