Nyomtatás

MKKE: Tarlós István garanciát vállalt a Vörösmarty téri Ünnepi Könyvhétre

867

konyvTarlós István főpolgármester kedden garanciát vállalt arra, hogy az Ünnepi Könyvhét helyszíne továbbra is a Vörösmarty tér lesz - tájékoztatta az MTI-t a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének (MKKE) elnöksége.

Közleményük szerint Tarlós István és Kocsis András Sándor, az MKKE elnöke kedden ötvenperces megbeszélést folytatott, melynek során a főpolgármester kifejtette, hogy Budapest kiemelt közterein a főváros alaposan felül kívánja vizsgálni a területhasznosítás gyakorlatát.

Tarlós István arról is szólt, hogy Láng Zsolt, a főváros tulajdonosi, gazdasági és közterület-hasznosítási bizottságának elnökeként nem a 87. Ünnepi Könyvhét Vörösmarty téri megrendezését kívánta megakadályozni, hanem az oda nem illő rendezvények megszervezését - írta az MKKE elnöksége.

 

A cikk folytatása itt olvasható

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek