Nyomtatás

Átadták a Magyar Üzleti Felelősség 2015 Díját

873

csrAz utóbbi évek alatt presztízsértékű vált CSR Hungary Díj 2015-ben is a Magyarországon működő cégek, szervezetek legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, termékeit, szolgáltatásait értékelte. A cél most is az volt, hogy sikeres megoldásokat, modelleket tudjunk azonosítani, melyekkel minden értelemben a jó üzlet felé haladhatunk.

Fenntartható nagyvállalat, Junior és Közös felelősség-közös ügyek (oktatás, sport, egészség...) kategóriában nyerhették el a sikeresen pályázók a védjegyhasználatot.

"A CSR Hungary Díj pályázat egy hasznos versengés a fenntartható, felelős, s így versenyképes (exportképes) magyar gazdaságért is. Saját érdekünk, hogy kialakítsuk azokat a kereteket, melyek lehetővé teszik számunkra a magasabb életminőséget. A korábbi cégek, szervezetek már komplexebben kezdtek el gondolkodni a csr-ről, a felelősségről és fenntarthatóságról: stratégiai, rendszer szinten. A mérhető felelősség szintjén. A cél most is az, hogy sikeres megoldásokat, modelleket tudjunk azonosítani, melyekkel minden értelemben a jó üzlet felé haladhatunk"-nyilatkozta Takács Júlia csr tanácsadó, a CSR Hungary ügyvezető igazgatója.

A cikk folytatása itt olvasható >>

Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek