Nyomtatás

Az üzleti vendéglátás felé nyitott a Budapest Sportaréna

1484

arenacateringSzázmillió forintos fejlesztéssel megújult a Papp László Budapest Sportaréna, a beruházás keretében a páholyszinten az épület adottságaihoz igazodó vendéglátóhelyeket alakítottak ki, amivel elsősorban az üzleti szféra felé nyitottak. A kialakított 20 páholy teljes kihasználtsággal üzemel, és a jobb kiszolgálás érdekében újabb szolgáltatásokat is indítanak. 

 
Róna Andrea, a Budapest Sportaréna üzletfejlesztési igazgatója a fentiek mellett elmondta:
2015-ben 80 rendezvényt tartottak az azt megelőző 70-nel szemben, a látogatók száma elérte a félmilliót, a rendezvények 60 százaléka zenei és kulturális esemény, a többi kongresszus, sport- és zártkörű vállalati esemény volt.
 
A Budapest Sportaréna jelentős informatikai fejlesztéseket is végrehajtott. Kísérleti jelleggel az online jegyértékesítés során kényelmi szolgáltatásként étel- és ital-előrendelést lehet vásárolni, a parkolást előzetesen, online is meg lehet majd venni. Tervezik az online pincér bevezetését, azaz előadás közben a felkínált menüből lehet mobiltelefonon rendelni a páholyokba. Decemberben pedig tesztelik a rendezvények utáni partik tartását a páholyszinten.
 

Fotó: Budapest Sportaréna


Schwab Richard, a Budapest Aréna üzemeltetője, a Gránit Pólus üzletfejlesztési vezérigazgatója hangsúlyozta: nyitni akarnak a vidék Magyarországa felé, mivel felmérések szerint a látogatók 80 százaléka 50 kilométeres körzetből érkezik. A szélesítés érdekében hétvégi csomagokat árulnak majd rendezvényeikhez, szállodákkal együttműködve. Az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi) együttműködve, alapítványi támogatásokkal matiné előadások is lesznek jutányos árú jegyekkel.

(Rendezveny Világ - turizmus.com)
Erdeiné Visegrádi Katalin

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek