Nyomtatás

Díjazták a legintelligensebb cégeket

840

intelligensvallatImmár második alkalommal adták át az "Év intelligens vállalata" díjat. Elismerésben ezúttal négy céget részesített a hazai Mensa. Idén 27 nevező cég küzdött az elismerés megszerzéséért. A versenyen a feladat egyszerű: a vállalatot képviselő munkavállalóknak, két fordulóban a legmagasabb intelligenciaátlagot kell elérniük.

Az első lépcső egy online teszt, amelyen a legjobb eredményt írókat kérik fel a második lépcsőben való részvételre. A második lépcső már a személyes jelenlétet igénylő, hivatalos "Mensa teszt". "Amíg tavaly a vállalatok összesen valamivel több, mint félszáz munkavállalót delegáltak, 2015-ben már közel ezret" - számolt be Rutai Gábor, Mensa tag, a díj alapítója. "Intelligens vállalatnak lenni tehát nagy érdem, amit a díj iránti egyre fokozódó érdeklődés is mutat" - tette hozzá.

A verseny szervezői három kategóriában - kis-, közép- és nagyvállalat - osztottak díjat. Idén a kisvállalati kategória győztese a pénzintézetek informatikai igényeinek kiszolgálására szakosodott suIT Solutions Kft lett. Középvállalati kategóriában a Sigma Technology Kft. nyert, amely nemzetközi szintérre szállít informatikai és mérnöki megoldásokat. A nagyvállalati kategóriából két győztes került ki holtversenyben, mégpedig a 2014-es címét megvédő Ericsson, és az idén először induló Nokia Networks.

A cikk folytatása itt olvasható

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek