Nyomtatás

A konferenciák ára is fontos

1388

konferenciaA kis cégek legfeljebb 35 ezer, míg a nagyvállalatok 54 ezer forintot hajlandók fizetni azért, hogy részt vegyenek egy egynapos konferencián – tette közzé felmérése eredményét a konferenciajegy.hu.  A felmérésben résztvevők 73 százaléka negyedévente, 20 százaléka havonta, míg 7 százaléka csak évente egyszer vesz részt valamilyen szakmai konferencián

. A konferenciákkal szemben támasztott követelmények közül az előadások színvonala és az új üzleti kapcsolatok kialakítása a legfontosabb. Ha szállodában rendezik a konferenciát, a résztvevőket kevésbé befolyásolja az, hogy milyen színvonalú a helyszín. Leginkább a természetes fény és a technikai szolgáltatások – a hangosítás és kivetítés – minősége számít.

A szakmai rendezvényeket népszerűsítő portál által megkérdezettek 40 százaléka felsővezető, 33 százaléka középvezető, míg 27 százaléka vállalkozó volt.

 

(Forrás: realista.hu)

Rendezvény Világ

Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? Szeretné, hogy az Önök szolgáltatása is megjelenjen a Rendezvény Világ portálon? Segítünk! Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek