2018. március 18., vasárnap - Sándor

Archívum - Rendezvény Világ

utazas2018A szakmabeliek szezonnyitó eseményként és kihagyhatatlan szakmai fórumként tartják számon, a hazai turisták számára pedig élmény- és információszerzési forrást jelent. Közben azonban az internet teret hódított, megváltoztak az utazási- és foglalási szokások. Az Utazás kiállításnak is változnia kell. A 2018-as év erről szól.

hal2018. március 2-4. között immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Budapesti Halfesztivál. A halfesztivállal mindenekelőtt ösztönözni szeretnék a hazai halfogyasztást és erősíteni a halkultúrát a magyar gasztronómiában. Az év hala a szürkeharcsa! Több, mint 100 fajta halétel várja az ínyeceket, csak egy féle hal nem lesz a választékban, az "éhen hal".

kave1Idén március 3-4-én szerveződik a hazai kávé- és bárvilág meghatározó eseménye, a KávéBár Bazár, melynek az Erzsébet téri AKVÁRIUM KLUB ad otthont. A látogatók a belépőjegy megvásárlásával harminc kiállító termékeit – kávékat, teákat, borokat, párlatokat, és egyéb italkülönlegességeket – kóstolhatnak meg.

indexAhogy átléped a BRAND TESTER Park kapuját, hihetetlen lehetőségek nyílnak meg előtted: egy napra TE leszel a BRAND TESTER! Márkatesztelőként sorra kipróbálhatod a kedvenc márkáid legújabb termékeit, szolgáltatásait egy időben, egy helyen, egy látványos, magával ragadó élményparkban, 10 különböző tematikájú parkrészen, több mint 100 élményszigeten.

konyka18Itt az idő, hogy újragondold a konyhádat! A hűtő, ami a hangulatodhoz öltözik, a páraelszívó, ami megbújik a főzőlapban és a mobilról irányítható okos vízlágyító, ami megvédi a háztartási gépeidet. Ha eddig azt hitted, ismered a tökéletes konyha receptjét, ki kell ábrándítanunk. 2018-ban a technológiai fejlesztések mellett a funkció is megváltozott.

fehovaFEHOVA – a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója Sok szeretettel várnak minden hobby és profi vadászt, horgászt, természetkedvelőt, kedves barátot, ismerőst, szakembert, érdeklődőt a Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállításran 2018. február 15-18. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

sirhaA Sirha Budapest, prémium nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítás 2018-ban február 7. és 9. között várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. „A régió élelmiszeripari és vendéglátóipari-ágazatban dolgozó szakemberei számára a Sirha Budapest szakkiállítás kihagyhatatlan esemény.

eskuvo1A kétnapos rendezvényt már 13 éve rendezik meg – ezúttal 2017. január 28-29-én. Az esemény a maga nemében páratlannak mondható, hiszen a hazai esküvői szakma itt képviselteti magát a legmagasabb kiállítói létszámmal óriási alapterületen, s ennek következtében – érthető módon - hatalmas érdeklődéssel kísérve.

rodstewartA varázslatosan egyedi hanggal rendelkező Rod Stewart, akinek többek között olyan slágereket köszönhetünk, mint a Sailing, The First Cut Is The Deepest, Rhythm Of My Heart, Baby Jane vagy a Maggie May, 8 év után visszatér Magyarországra vadonatúj showjával, január 29-én a Budapest Arénába.