2019. január 24., csütörtök - Timót

Archívum - Rendezvény Világ

baba7Az egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező rendezvényünk! Téli rendezvényünk új helyszine a Duna Centerben lévő hatalmas helyiség. A 650! db parkolóval rendelkező Duna Center területe: 2.600 m2. Közel 300 rendezvénnyel a hátuk mögött, a szervezők azt látják, hogy jó úton haladnak, hiszen szeretik rendezvényeiket és évről - évre többen látogatják.

josagsutinapokIsmét lehetőséget kaptunk, hogy a gasztronómia hatalmát, egy nemes cél érdekében kamatoztathassuk! Sok szeretettel várunk minden olyan tisztaszívű támogatót, aki egy tálca süteménnyel, egy palack borral, szörpökkel, lekvárokkal, kézműves termékekkel járulna hozzá, az idei kitűzött célunk eléréséhez!

lovasSuttogók december 1-én és 2-án az Aréna színpadán. Legyen részese a csodának. A világ leghíresebb ló szelídítői először együtt, egy színpadon. A Suttogó című film legendás ihletője Monty Roberts, a 10 száguldó lova hátán is talpon maradó szélsebes Lorenzó és a kiscsikók varázslatos tanítója Pignon az Aréna színpadán egy rendhagyó lovas színházi előadásban.

fitHazánk legnagyobb fitness és életmód eseménye vár! Megújult tematika,szakmai konferencia, kedvezőbb belépő árak és még több program, valamint kiállító vár! FitBalance programon vagyunk túl, amelyeken megközelítőleg több százezer résztvevőt sikerült megmozgatnunk! A helyszínen 20 színpadon közel 200 oktató, valamint a legnevesebb prezenterek tartanak órákat!

hrA gazdaság munkaerőhiányos állapotára a HR-es válasza sokféle lehet, ezért érdemes átnézni az esettanulmányokat, és tanulni mások eredményeiből. A vállalati HR-esettanulmányokat bemutató inspiráló szakmai konferenciánkon pont erre lesz lehetőség, biztosítsa a helyét már most!

adatvedelem2Nem sok olyan jogszabály volt az elmúlt évtizedekben, amely akkora hullámokat keltett volna, mint az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendelete. Szektortól függetlenül mindenki hallott róla és tudta: 2018. májusában valami nagyon megváltozik. Aztán elmúlt május, az adatkezelők pedig úgy folytatják a munkájukat, mint eddig. Valóban nem változott semmi, csak a hype volt nagy?

mikulas3Bár a Mikulás december 6-án érkezik az otthonunkba, Nagykarácsonyban, a Mikulásházba már november 17-étől érkezhetnek iskolás és óvodás csoportok, hogy találkozzanak a Nagyszakállúval. A 23. Nagykarácsonyi Téli Programok elnevezésű rendezvénysorozat hivatalos, ünnepi megnyitójára november 17-én, az első adventi szombaton kerül sor, amikor bemutatják az idei ünnepi bélyegeket is.

halak2Hagyományos gardasütéssel, borrendi avatással, túrákkal, kézműves vásárral, Zoltán Erika, a Tihanyi Asszonykórus és Hevesi Tamás koncertjével, halételfőző versennyel, utcazenével, játszóházzal, nosztalgia diszkóval várják több más mellett a vendégeket az idei garda fesztiválra.

csokifesztival5A minden év november közepén megrendezett kiállításon és vásáron a csokoládékészítő mesterek nagy választékot sorakoztatnak fel a közkedvelt csokoládéktól a minőségi kategóriákig. A világ minden tájáról érkező különlegességek, kóstolók, csokoládégyár, csoki mozi, kiállítás, vásár és bemutató várja a fesztiválra érkezőket.