2017. június 29., csütörtök - Péter, Pál

Archívum - Rendezvény Világ

dunakarneval800 hazai és 200 külföldi művész, 37 zenei és tánccsoport, 30 órányi produkció, valamint 5 ország képviselteti magát az idei eseménysorozatban A budapesti nyár egyik kiemelkedő kulturális és turisztikai attrakciója immár két évtizede minden év júniusában a több zenei és táncos műfajt felvonultató Duna Karnevál.

mupaA Müpa nyárindító fesztiválja az előző évekhez hasonlóan, több generációból vonultatja fel a hazai könnyűzene képviselőinek legjavát. Az együttesek és előadók ezekre az alkalmakra mindig valami különlegessel, szokatlannal, újdonsággal készülnek, és ez ebben az évben sem lesz másként.

varva vart alapitvanyJótékonysági gálaestet szervez 2017. június 16-án – az EMMI támogatásával – a Várva Várt Alapítvány. A gálaest célja a krízishelyzetbe kerülő babák és szüleik támogatása, illetve az örökbefogadás népszerűsítése. Fellépnek: Friderika, Lugosi Ali klarinét virtuóz és a Lugosi család, Vámos Robi, Gesztesi Máté, Kalap Jakab és gyerekzenekara.

aranynapHat magyarországi konferencia és wellness szálloda kapott Aranynap-díjat kiemelkedő színvonalú szolgáltatásaiért 2016. évi teljesítménye alapján. A szállodák egész éves munkáját értékelő díjat 12. alkalommal adták át kedden Budapesten, a rendezvényszervező Day Holiday Kft. a megrendelők és a rendezvények résztvevőinek visszajelzései alapján értékeli és díjazza a szállodákat.

tsmaLezárult az idei Tourism Social Media Awards verseny, így kiderült, hogy melyek a legjobb Facebook- és Instagram-oldalak a magyar hotelek körében, és melyek a legjobb közösségi média megoldások a turizmusban. A díjátadón összesen 4 arany, 4 ezüst és 3 bronz minősítés talált gazdára.

cash folwAz első negyedévben kétszámjegyű növekedést értek el a magyarországi szállodák: a hotelek összes bruttó forgalma 10,7 százalékkal, bruttó szobaárbevétele 11,6 százalékkal múlta felül a tavalyit – derül ki a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége (MSZÉSZ) legfrissebb, MTI-hez eljuttatott elemzéséből.

kenese2A Kenese Golf Projekt Kft. korábban bedőlt, mint a Quaestor Zrt., amelynek 2015. júniusban kezdődött a végelszámolása. Csaknem 270 millió forint becsértékű követelést kínál eladásra a 2015 végén bedőlt Quaestor Pénzügyi Tanácsadó Zrt. felszámolója, a Kvantál Kft. A cégcsoporthoz tartozó – a Quaestor Invest Kft. és a Quaestor Zrt. tulajdonában álló...

egycsepp2017-ben is folytatódik a Richter Gedeon Nyrt. országos szűrőprogramja, az Egészségváros. A 2009. óta sikeresen működő egészségügyi program idei első állomása Budapesten lesz, majd Hatvanban, Komlón és Kazincbarcikán. A szűrőprogram mellett idén is jótékony akcióval párosul a programsorozat - adta hírül a btl.hu.

mam 234210 380685 deA Stage|Set|Scenery vezető szakvásár a színház technológia, film-, színpad, fény-, hang- és rendezvénytechnika, valamint a maszk- és jelmeztervezés világában. A vásár témái között megtalálható az akusztika, a stúdió-, a konferencia-, múzeumtechnika és dekoráció is. A rendezvényt teljessé teszi a Nemzetközi Színpad Technológia Konferencia.