2017. október 18., szerda - Lukács

Archívum - Rendezvény Világ

jegkorongAz idén 90 éves Magyar Jégkorong Szövetség a Budapest Sportarénában is megünnepli születésnapját szeptember 30-án. Vendégül látjuk a lengyel férfi és női felnőtt válogatottat, de itt lesz Finnország öregfiúk csapata is világsztárokkal. A 90 éves jubileum jegyében meghívtuk már tavasszal Svédország, Finnország és Szlovénia legjobbjait.

f1A Hungaroring Classic autóversenyt, amelyben a hatvanas, hetvenes évek legendás autócsodáit láthatjuk száguldás közben a mogyoródi Formula–1-es pálya aszfaltján, első alkalommal rendezik meg Közép-Európában 2017. szeptember 29 és október 1. között. Klasszikus autóverseny a klasszikus F1-es versenypályán.

kezfogasAmit mondtál, azt elfelejtik, de amit éreztek a szavaid hallatán, azt soha! Miről szólunk? A sikeres cég elsődleges „terméke”az ügyfélélmény. A bevételek ötödét is veszítheti a cég egy év alatt, ha nem kiemelten kezeli az ügyfeleit, ha minden munkatársa, a szervezet egésze nincs átitatva az ügyfelek szolgálatával, az ügyfél elégedettségére törekvéssel.

penzbehajtasIsmét elindult a Pénz, de honnan? roadshow. Ezúttal is az aktuális pénzhez, tőkéhez, kedvező finanszírozási lehetőségekről adunk bőséges, exkluzív információkat a térség kis- és középvállalati döntéshozóinak.  Szó lesz többek között a már nem is olyan titokzatos 5 kockázati tőkeprogramról...

hvg allasborzeMagyarország legjelentősebb karrierrendezvénye 21. alkalommal várja a látogatókat. Több mint 200 kiállító képviselteti magát a börzén, ahol a nyitott pozíciók feltérképezésén túl karrierépítést támogató ingyenes programokon, előadásokon és személyes tanácsadásokon is részt vehetnek az érdeklődők.

musicexpoPáratlanul sokszínű zenei program, olyan „felhozatallal”, melyhez hasonlóval sehol nem találkozhat az ember. Három nap leforgása alatt csaknem 400 zenei esemény zajlik: koncertek, közönségtalálkozók, dedikálások, előadók, művészek kézfogásnyira, közös fotóra. Az esemény 50.000 látogatót vonz évről-évre, gyermekeket, fiatalokat, középkorúakat, időseket egyaránt.

omeklogoAz OMÉK 2017 elsődleges célja, hogy szakmai szempontból bemutassa a fejlett, hatékony, környezettudatos vállalkozásokra, családi gazdaságokra, kis- és őstermelőkre épülő mezőgazdaságot, és annak értékeit, eredményeit megismertesse a szakmával és a nagyközönséggel.

zaszloNyelvet tanulnál, és keresed a Neked legmegfelelőbb módszert? Nyelvvizsgára készülsz? Az egzotikus nyelvek érdekelnek? Naprakész szótárt, segédanyagokat szeretnél? Külföldi munkát keresel? Külföldi vagy, akit érdekel a magyar nyelv? Tudod, mi az a blended learning? Távoktatásra, távmunkára lenne szükséged?

innolignumA hosszú távra tervezett innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár és rendezvénysorozat innovatív, élenjáró megoldásokat felsorakoztató, kis- és középvállalkozások számára is elérhetőbb "mustra" illetve programlehetőségek centrumává kíván válni. Érdemes lesz ellátogatni tehát Sopronba 2017. szeptember 7. és 9. között.